Google Analytics

torstai 31. maaliskuuta 2011

Uusien työntekijöiden saapuminen Guardian Angel Securityyn

Guardian Angel Securityssä on henkilöstö vaihtunut suuresti vuodenvaihteen jälkeen. Yksi työntekijä sai siirron Guardian Angel Securityn Lappeenrannan toimipisteeseen. Lappeenrannan toiminta on muuten pysynyt ennallaan. Toinen työntekijä lähti yhtiöstä henkilökohtaisten syiden vuoksi keväällä.
Vaikka lähtijöitä on ollut, Guardian Angel Security on myös saanut mukaansa kaksi ulkomaankomennuksilla ollutta työntekijäänsä sekä aivan uuden työntekijän. Ulkomailta palanneet markkinoinnin työntekijät toivat tietoa Irlannista ja Espanjasta. Yhtiön uusin jäsen sai nopeasti töitä Guardian Angel Securityltä äitiyslomansa päätteeksi. Nyt yhtiö toimii 8 naisen voimalla miehisellä alalla.
Nyt, kun maaliskuu on lopuillaan, yhtiön toiminta on jatkanut hyvää voittokulkuaan. Yhtiö myi rikoshälyttimen jo ostaneille EU-direktiivien mukaisen päivityksen tarjoushintaan. Päivityksen ansiosta rikoshälytin toimii entistä tehokkaammin! Tällä hetkellä yhtiöllä on myös suunnitteilla varaston loppuunmyynti. Uudet tuotteet saapuvat toukokuun alussa kesäisin hinnoin.
Kaikki joukolla ostamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia sivustolle.