Google Analytics

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Räntää ja bisneksiä

Vendoliino Oy vieraili Tallinnassa 10.-12.3.2011, matka oli antoisa niin bisnes- kuin virkistysmielessäkin. Majoituimme todella hienoon Nordic Hotel Forumiin, heidän myyntivastaavansa Kersti Vainio esitteli meille hotellin perjantaina, hän näytti mm. sviitin ja kokoustilat.
Saavuttuamme Tallinnan satamaan, nousimme taas tuttuun bussiin ja aloitimme kiertoajelun paikallisen oppaan johdolla. Kiertoajelu oli mielenkiintoinen, ja siinä pääsi tutustumaan kaupunkiin uudesta näkökulmasta. Kiertoajelun päätyttyä majoituimme hotelliin, sen jälkeen olikin vapaata aikaa iltaan asti. Illalla kävimme kaikki yhdessä syömässä Hotel Bernin ravintolassa.
Perjantaina osallistuimme myös meri- ja vapaa-aikamessuille, jotka olivat sinällään pettymys. Kaikkia ständejä ei oltu saatu edes valmiiksi päästyämme paikalle. Messuilla nähtiin lähinnä veneitä ja veneilyyn liitettäviä tarvikkeita. Sääkään ei meitä enää suosinut sillä maa oli täynnä loskaa ja taivaalta tuli räntää.
Messujen jälkeen lähdimme Saku oluttehtaalle. Meille esiteltiin tehtaan eri alueita, mm. keittämö ja pullottamo. Lopuksi maistelimme Sakun oluita, joista löytyi niin tummaa, vehnäistä kuin vahvaakin. Joukossa oli myös muutama siideri. Bussimatka takaisin hotellille sujui iloisissa merkeissä maisteluiden jälkeen. Hotellilla ainakin osa meistä päätyi tutkimaan kylpyläosaston poreammetta ja allasbaaria. Ilta meni rennosti nauttien Tallinnan yöelämästä.
Paluukin koitti, mutta ennen sitä ehdimme vielä käydä hieman ostoksilla. Reissu oli kokonaisuudessaan hyvin hauska, mutta myös kovin hektinen, koska ohjelmaa oli paljon ja siirtymäajat olivat lyhyet. 
Ensimmäisessä kuvassa olemme illallisella Hotel Bernin ravintolassa, toisessa taas kätellään tehdyn sopimuksen sinetöimiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia sivustolle.