Google Analytics

torstai 24. helmikuuta 2011

Tapahtumarikas helmikuu!

2.2.2011 Tampereen ammattikorkeakoulu järjesti kyky-messut joihin osallistuimme yrityksemme Speed-liikuntakeskus oy:n kanssa. 
Aloitimme messut asettamalla ständit ja tarkastamalla että työpisteemme on edustava ja kaikki tarvittavat henkilöt ja tavarat olivat paikalla. Seuraavaksi lähdimme kiertämään ja tutustumaan toisten yrityksiin ja näytillä oleviin myyntipisteisiin. Tarkoituksenamme oli luoda uusia kontakteja ja saada aikaan yrityskauppoja. Onnistuimme tavoitteisaamme hyvin.
Päivä oli mukava ja opettavainen ja jokainen yrityksemme jäsen hoiti omalla tavallaan kortensa kekoon. Mahdollisuus osallistua opiskelijana messujen järjestämiseen oli kokonaisuudessaan palkitseva. Puhuimme jälkikäteen, että olisi hienoa jos samanlaisia tilaisuuksia tulisi vielä toistekkin eteen.
Seuraava messutapahtuma johon osallistumme on Virossa, Meri-ja vapaa-aikamessut 10.3-12.3.2011. Oppilaat jotka osallistuvat reissuun odottavat sitä jo innolla uusien kokemuksien saralla.
          

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia sivustolle.