Google Analytics

torstai 3. helmikuuta 2011

Jälleen kerran elämyksellistä aikaa!!

Kappas vaan, tämän vuoden odotetuin tapahtuma: TAMK:n Messut, ovat ohi. Olimme jo syksystä asti odotelleet tätä "kynsien näyttämisen" paikkaa. Hyvin tämä olikin onnistunut, sillä tapahtumassa tuli solmittua hyviä diilejä ja ennen kaikkea tehtyä MYYNTEJÄ.
 
Tapahtumaa suunnittelimme kahdessa palaverissa, jolloin loimme toimintasuunnitelman, tehtävänjaon ja vastuut. Harmitti paljon, kun emme missään vaiheessa saaneet kunnolla tietoa tapahtumasta, tarkoitan nyt sellaista tietoa, jonka takana voisi seistä. Moni taho olisi tullut meidän tueksemme tapahtumaan, mutta koska meillä ei ollut mitään virallista dokumenttia tapahtumasta antaa, he jäivät pois.
 
 
Pieniä yllätyksiä päivän aikana myös sattui. Yksi hassuimmista oli ehkä se, että saimme tietää vasta itse tapahtumassa, että kyseessä on ennen kaikkea myyntitapahtuma. Olen kuitenkin ylpeä meidän tiimistä, joustavuutta meistä ainakin tämän perusteella löytyy. Kukaan meistä ei laittanut peukaloa suuhun, vaan täysiä mentiin ja omia rajoja koeteltiin. Onnistuimme materiaalisten etujen lisäksi myös pehmeissä arvoissa, sillä lähestulkoon jokainen joka kävi meidän pisteellä, lähti pois hymy suulla.
Messupäivän tunnelmat olivat siis huipussaan, kiitos meidän mahtavan tiimihengen ja monen muun iloisen yrityksen, hauskaa oli ja yritysdiilejä syntyi.
 
PS. Muistakaa käydä meidän kotisivuilla:
http://koti.tamk.fi/~prjtimeout-adventures/Etusivu.html
Parhain terveisin,
Time Out Adventurelaiset!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia sivustolle.