Google Analytics

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Messuhuumaa

Messut vierähtivät yhdessä rytinässä ja kotiin palattiin monta kokemusta rikkaampana. Messujärjestelyitä teimme paljon etukäteen ja painoimme jokaiselle yrityksemme t-paidat. Tämän lisäksi tarjosimme yrityksemme ständillä teemamme mukaisia karkkeja ja itse leivottuja enkelikeksejä. Omasta mielestämme onnistuimme hyvin ja meillä jokaisella oli hauskaa. 
Tavoitteenamme oli olla yhteyksissä jokaiseen yhdeksääntoista yritykseen ja tavoitteemme täyttyi. Tutustuimme muiden yritysten palveluihin ja esittelimme omaa yritystämme niin muille yrityksille kuin messuilla käyville yksityishenkilöille. Ennen kaikkea teimme jo messuilla paljon MYYNTEJÄ ja ennen kaikkea meiltä pyydettiin myös monia tarjouksia. Messut olivat meille hyvin tuottelias tapahtuma. Enkelinsiipiset mainostajamme houkuttelivat asiakkaita ständille samaan aikaan kun myyntineuvottelijamme kävivät keskusteluita muiden yritysten kautta ja virkamieshattu päässä markkinointipäällikkömme hoiti firman esittelyn estradilla.
 Kaiken kaikkiaan messut olivat meidän kannaltamme menestys, sillä saimme vanhojen asiakkaiden lisäksi monia uusia ja tutustuimme myös Tampereen yrityksiin ja heidän tarjontaansa. Myös messutarjoustamme (perusturvapaketti 999€) hyödynnettiin paljon. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
Muistattehan myös tarkistaa kotisivumme ja blogimme!
http://guardian-angel-security.projects.tamk.fi/
Kevätterveisin,
Guardian Angel Security

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei,
kommentit ilmestyvät pienellä viiveellä. Jouduimme ottamaan käyttöön kommenttien moderoinnin, koska mainoksia alkoi tulvia sivustolle.